Motor fotografie, shoot met motor, motor shoot

 


Persoonlijke Motor-shoot

Wat is er nu mooier dan vastgelegd te worden met jouw trots op twee wielen. Of je nu je kunsten vertoond op een circuit of je zelfgebouwde machine wil tonen aan de buitenwereld.
Het is allemaal mogelijk met een persoonlijke shoot.
Voor een shoot heb ik geen vaste prijs, gezien de wensen vaak verschillen. Wel kan ik een indicatie geven van een shoot qua kosten en wat je kan verwachten.

Een shoot neemt ongeveer 3 uur in beslag en kost dan €285. Verder neem ik graag van te voren de wensen en ideeën door.
Bij een shoot van 3 uur ligt het aantal foto’s vaak tussen de 10 en de 15. Deze foto’s worden allemaal individueel nabewerkt, en ik zoek altijd naar een mooie passende nabewerking. Dit gaat uiteraard in samenspraak met de afnemer. Dit houdt in dat je de nabewerkte en de originele foto’s digitaal ontvangt in hoge-resolutie. Verder krijg je ook nog een afdruk naar keuze op A-4 formaat.
De bedoeling is om uiteindelijk een prachtige blijvende herinnering te hebben in de vorm van een sfeervolle foto-reportage. Deze reportage kan o.a. bestaan uit statische-portretten, detail-foto’s en actie-foto’s.
Het werken op locatie heeft de voorkeur, omdat de locatie vaak veel extra’s kan toevoegen aan het uiteindelijke eindresultaat.


 


 


 Voor particulieren:

  •  Een persoonlijke motor shoot, een shoot op maat, met jou en jouw trots op twee wielen.
  • Je gaat met clubgenoten een dag toeren, een offroad-rit maken of een dag racen op een circuit. Laat mij meegaan om alles vast te leggen. Mooi voor aan de muur, maar ook perfect voor op een forum of website.

Voor bedrijven:

  • Je bent een motor-dealer en hebt de nieuwste motoren in jouw showroom staan, maar geen foto’s van deze motoren voor op je website of folder.
  • Je bedrijf is je trots en anderen mogen dit ook zien. Een bedrijfsreportage van de showroom en werkplaats is de ideale manier om je achterban een kijkje in de keuken te laten nemen.
  • Je hebt een webshop met motoronderdelen en accessoires. Deze foto’s moeten representatief zijn voor de kwaliteit die je biedt. Ik help je om de details en kleuren volwaardig af te beelden en het product van het scherm te laten spatten.
  • Voor prijzen en meer informatie kun je geheel vrijblijvend contact met mij opnemen.